Skyview Bonaire

Skyview Bonaire bestaat uit een spontane, gedreven en enthousiaste crew met een doel: het op beeld vastleggen wat de klant wenst, zodat momenten eindeloos herbeleefd kunnen worden.

Over ons

Skyview Bonaire

Skyview Bonaire bestaat uit een spontane, gedreven en enthousiaste crew met een doel: het op beeld vastleggen wat de klant wenst, zodat momenten eindeloos herbeleefd kunnen worden. Wij kunnen vol overtuiging zeggen dat we beelden van hoge kwaliteit leveren omdat wij beschikken over geavanceerde apparatuur en een ruime kennis en ervaring hebben opgebouwd door de jaren heen.  We gaan voorbij aan de standaard aanpak en zijn constant op zoek naar innovatieve en nieuwe manieren om zaken nog beter en mooier op beeld vast te leggen.

Marcel is de eigenaar van Skyview Bonaire, met als overig teamlid Mandy . Samen bieden we een veelzijdig pakket aan door onze verschillende blikken. We zijn een mengelmoes van leeftijden, disciplines en afkomst. Binnen Skyview Bonaire heeft Marcel een praktische en technische blik. Amanda voegt een frisse en fruitige blik toe aan het geheel door vooral “out of the box” te denken. Deze combinatie maakt ons uniek en bijzonder. We delen een liefde voor ons vak en elkaar.

Door onze veelzijdigheid en apparatuur kunnen we klanten een divers aanbod bieden, afgestemd op de behoeftes en wensen van de klant. Een laatste pre is dat we binnen ons team van alle markten thuis zijn en hierdoor een totaalpakket van begin tot eind kunnen leveren. Zo heb je als klant alles wat met marketing en multimedia te maken heeft op 1 plek. Daarnaast schromen we ook zeker niet om met anderen samen te werken en hebben we een breed netwerk in ons eigen vakgebied.

Werkgevers hebben ons meerdere malen complimenten gegeven voor onze chemie onderling binnen onze crew en met klanten op locatie. Wij zijn vrolijke bende die gek zijn op ons vak en wat we doen.

Om je een wat beter beeld te geven, een introductie van onze teamleden:

Marcel Van der Kamp

bijnaam : THE BOSS 

Marcel is al 36 jaar bezig met fotografie. Hij heeft een ruim portfolio met beelden uit alle uithoeken van de wereld. Sinds 2012 is hij professioneel bezig met fotografie. Vanaf 2013 begon Marcel steeds meer te voelen voor het bewegende beeld en schoof zijn eerste liefde fotografie een klein beetje opzij. Des te meer hij zich in de wereld van video begon te verdiepen, des meer gadget er gekocht werden. Al snel liep deze passie uit de hand en anno 2017 heeft Marcel een arsenaal aan apparatuur waar hij meerdere prachtige producties mee heeft gemaakt. Sinds 2016 heeft hij binnen zijn bedrijf plaats gemaakt voor gepassioneerde jongeren die hij als leerlingen onder zijn vleugels heeft genomen en waar hij zijn kennis als mentor aan het overdragen is.

Amanda thielman

bijnaam : Mandy

Mandy  geboren en getogen in Bonaire is onze nieuwste en jongste teamlid. Mandy studeert media aan het SGB en heeft afgelopen jaar meegeholpen met een aantal projecten. Sinds augustus 2017 is ze naast haar studie af en toe van ons om zodoende ook wat werkervaring op te bouwen. Ze heeft vorig jaar meegedaan aan het 48hour project en gaat binnenkort naar Nederland voor het maken van een documentaire. Wij zijn erg blij met haar aanvulling in ons team als lokaal talent. Mandy werkt binnen het team met zowel foto als video.

© 2020 Skyview Bonaire

Thema door Anders Norén